Skateboard penny board 42cm - max 20kg

+3 jaar 
Ontdek de opwinding van skateboarden met ons Penny Board van 42 cm, speciaal ontworpen voor avontuurlijke kleintjes vanaf 3 jaar! Dit compacte en lichte skateboard is de ideale metgezel voor jonge beginners die de wereld van skaten willen verkennen.

€ 15,00

 • Beschikbaar
 • levertijd 1-3 werkdagen1

Groot cruisschip 42 cm in kunststof met openklapbaar ruim en op wieltjes voor kinderen vanaf 3 jaar

Ek kind droomt ervan kapitein te zijn, dit cruiseschip spreekt tot de verbeelding. Het dek kan open en je kleuter kan het vol laden vooraleer op zee te gaan.  Er zijn kleine wielen onder het schip wat het zonder krassen te maken doet varen. Je kan ook prima spelen in het bad met de boot.

Merk adriatic, Ce gekeurd en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, de gebruiksaanwijzing is volledig vermeld op de verpakking

€ 11,75

 • Beschikbaar
 • levertijd 1-3 werkdagen1

Adriatic pro toys speelgoed bulldozer PW364BG 45x23x23cm

Laat de verbeelding van je kind tot leven komen met de Adriatic Pro Toys Speelgoed Bulldozer PW364BG. Dit indrukwekkende speelgoed voertuig is ontworpen voor urenlang speelplezier en stimuleert creativiteit en fantasierijk spel.

Kenmerken:

 1. Realistisch Ontwerp: De Bulldozer PW364BG heeft een realistisch ontwerp, waardoor kinderen zich kunnen inleven in de wereld van bouw en constructie.

 2. Duurzaam en Veilig: Gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. Het speelgoed is veilig voor kinderen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 3. Afmetingen: Met een indrukwekkende grootte van 45 x 23 x 23 cm biedt de bulldozer voldoende ruimte voor creatief spel, zowel binnen als buiten.

 4. Bandenbulldozer: Uitgerust met stevige banden, is deze bulldozer klaar voor alle denkbare terreinen, wat het speelplezier vergroot.

Waarom Kiezen Voor De Adriatic Pro Toys Bulldozer:

 • Educatief: Bevordert de ontwikkeling van motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie terwijl kinderen spelen en bouwen.

 • Veelzijdig: Geschikt voor zowel binnen als buiten spelen, waardoor het een veelzijdig speelgoed is voor alle weersomstandigheden.

 • Stimuleert Samenspel: Ideaal voor het ontwikkelen van sociale vaardigheden door middel van samen spelen en bouwen met vrienden.

Laat je kleintje genieten van urenlang avontuur met de Adriatic Pro Toys Speelgoed Bulldozer PW364BG. Dit speelgoed voertuig is de perfecte aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind en belooft eindeloos vermaak en verkenning.

€ 29,00

 • Beschikbaar
 • levertijd 1-3 werkdagen1

Grote tractor met kipkar in blauw, geel en rood om je kleuter uren speelplezier te geven voor binnen en buiten

Deze grote tractor met kipkar in vrolijke kleuren is zowel geschikt voor binnenshuis blokjes te vervoeren of voor in de zandbak, tuin of strand.  Totale lengte 54 cm, hoog : 16 cm, breed : 18 cm. De tractor is eenvoudig schoon te maken met water en een vochtige doek en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

€ 21,00

 • Beschikbaar
 • levertijd 1-3 werkdagen1

Grote rode vrachtwagen met blauw kipbak in kunststof voor binnen of buiten 40 cm lang

Deze grote vrachtwagen met rode cabine en blauwe kipbak is zowel geschikt om binnen mee te spelen als buiten in de zandbak of op het strand.  Het is de droom van veel kleine jongens en is gemaakt van stevig plastic, eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Aanbevolen leeftijd van 3-8 jaar.  Lengte 40 cm, breed :19 cm, hoogte 22.50 cm.

Merk : Adriatic  CE gekeurd

€ 17,00

 • Beschikbaar
 • levertijd 1-3 werkdagen1